Най-малко пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от Мис Силикон“.

...
Най-малко пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от Мис Силикон“.
Коментари Харесай

„С куче в скута": „Мис Силикон“ е направила най-малко пет нарушения на пътя

Най-малко пет нарушавания се виждат в клипа , оповестен от „ Мис Силикон “. Това сподели за „ Тази заран “ Владимир Тодоров от Българската асоциация на потърпевшите при произшествия.

„ Тя приказва по телефона, което е неразрешено. Шофира без колан. Има домакински любим в скута си, което е извънредно рисково. Освен това кара без ръце. Всичко това са груби нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата “, разясни той. 

По-рано през днешния ден тя разгласява клип, на който се вижда по какъв начин още веднъж кара с превишена скорост в София

Припомняме, че „ Мис Силикон “ Катрин Йорданова разгласява следващото видео в обществените мрежи, в което кара с превишена скорост в София. На стъклото на автомобила се вижда стикер с надпис „ Република България - Народно заседание “, който нормално имат депутатски коли. По-късно Катрин Йорданова беше задържана за шофиране след приложимост на кокаин .

„ У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има единствено разрешените от закона стикери – да вземем за пример подобен за гражданска отговорност. Дали стикерът на Народното събрание на колата на Катрин Йорданова е достоверен – това ще се откри от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността би трябвало да се търси от някои различен “, уточни още Владимир Тодоров. 

Миналия месец Катрин Йорданова разгласява видео, в което кара с близо 260 км/ч по автомагистрала „ Тракия “

Той разяснява, че наказването за Катрин Йорданов а ще бъде доста строго и напомни, че за шофиране под въздействието на опиати се лишава автомобила. „ Ако автомобилът не е неин, левовата му равноценност би трябвало да се заплати от действителния притежател. Той ще бъде лишен от шофьорска брошура и ще заплати санкция от 2000 лева “, разясни още Тодоров.

Той разясни, че внасят сигнал в Районна прокуратура – София, тъй като това е единственият метод да се противодейства на този жанр рискови прояви на пътя. Според него пътна полиция е с лимитирани пълномощия, когато става дума за снимани в клип нарушавания на закона.

По-рано от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че ще се извърши проверкa

„ Назначената експертиза ще потвърди, че точно тя е карала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се прегледат и други условия и обстоятелства. Катрин Йорданова може да влезе в пандиза за три години “, разясни Тодоров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР